Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Skyfallspaus men inte pepp-paus

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns att läsa här om det är så att någon skulle vara intresserad. Kan också meddela att jag igår uppdaterade mina Skyfallsberättelser här på bloggen. Jag lade till dag 12, 13 och 14 av Skyfall Mars. Fram till dag 14 har jag haft texterna så gott som färdigskrivet, men om jag vill komplettera Skyfall Mars får jag härefter lita på mycket bristfälliga anteckningar och ett dåligt minne. Tyvärr. :/


Utöver Skyfall så peppar jag även Lyckostigen. Jag peppar det galet mycket! Nästa lördag är nästa lajvtillfälle i kampanjen, men redan på tisdag ska jag lajva lite i kampanjen tillsammans med en annan spelare. Jag vet inte riktigt vad våra roller ska göra. Diskutera kanske? Kanske fika om de känner för det, även om min magkänsla säger att de inte känner för det. :)


Nu i pausveckan har jag även möjlighet att lägga lite energi och pepp på det lajvkonvent som ska ordnas här i Umeå i höst. Det datum jag skrev här på bloggen tidigare var ju som sagt preliminärt och just nu finns det en mycket stor risk för att datumet ändras till helgen innan (alltså till 18-20 november). Säkert besked kommer inom kort.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Av Erica - 10 februari 2011 15:37

Det verkar vara enbart Skyfall som gäller för mig här på bloggen nu. :) Kanske inte så underligt med tanke på hur peppad jag är på lajvet. Lajvade igår och ska lajva idag igen.   Även denna omgång skriver jag en slags dagbok eller loggbok över Ko...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se