Direktlänk till inlägg 10 februari 2011

Dagboksskrivande även detta Skyfall!

Av Erica - 10 februari 2011 15:37

Det verkar vara enbart Skyfall som gäller för mig här på bloggen nu. :) Kanske inte så underligt med tanke på hur peppad jag är på lajvet. Lajvade igår och ska lajva idag igen.


Även denna omgång skriver jag en slags dagbok eller loggbok över Kolgas hanflingar, tankar och relationer. Min plan är att någon gång i framtiden ha nog med tid för att renskriva mina anteckningar och kunna lägga upp dm här på bloggen, men vi får se hur det går med det. Just nu sitter jag och skriver ner vad jag minns från de senaste två dagarnas in-lajvhändelser. Peppar med Melissa Etheridges Angels would fall i lurarna medan jag skriver.


Här är texten till låten:


The rope that's wrapped around me
Is cutting through my skin
And the doubts that have surrounded me
Are finding their way in
I keep it close to me
Like a holy man prays
In my desperate hour
It's better that way

So I'll come by and see you again
I'll be such a very good friend
Have mercy on my soul
I will never let you know
Where my mind has been

Angels never came down
There's no one here they want to hang around
But if they knew
If they knew you at all
Then one by one the angels
Angels would fall

I've crept into your temple
I have slept upon your pew
I've dreamed of the divinity
Inside and out of you
I want it more than truth
I can taste it on my breath
I would give my life just for a little death

So I'll come by and see you again
I'll be just a very good friend
I will not look upon your face
I will not touch upon your grace
Your ecclesiastic skin


Angels never came down
There's no one here they want to hang around
But if they knew
If they knew you at all
Then one by one the angels
Angels would fall


I'll come by and see you again
I'll have to be a very good friend
If I whisper they will know
I'll just turn around and go
You will never know my sin

Angels never came down
There's no one here they want to hang around
But if they knew
If they knew you at all
Then one by one the angels
Angels would fall

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns a...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se