Direktlänk till inlägg 25 januari 2011

Har shoppat lajvkläder

Av Erica - 25 januari 2011 22:17

Idag har jag varit till Myrorna i Umeå och shoppat kläder och smycken inför Lyckostigen. Jag gick länge och plockade, tittade och prövade. Jag visste inte riktigt hur min roll klär sig innan jag kom dit, men nu har jag en lite bättre inblick i detta. :) Tillsammans med kläder som jag redan har så kan jag nu klä min roll för alla fyra lajvtillfällen.


Förutom kläder för de flesta Lyckostigentillfällen så hittade jag ävenen massa fina clipsörhängen för en billig slant. Då jag inte har hål i öronen så blir även mina lajvroller alltid utan örhämgen. Nu kan jag dock låta min Lyckostigenroll och även framtida roller bära örhängen. Det tog länge för mig att välja ut vilka örhängen jag skulle köpa då jag snabbt insåg att det var alltför många par för att jag skullr kunna köpa alla.


Det som dock tog mest tid var byxletandet. Jag ville verkligen ha jeans till min roll, men jag kunde inte hitta ett enda par som såg ut som hennes jeans och som passade mig. Nu får det bli en kort klänning och leggings istället. Har prövat kläderna och det blir nog bra det också.


Är peppad på Lyckostigen och ser verkligen fram emot lördag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns a...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se