Direktlänk till inlägg 5 december 2010

Stämningstext för Skyfall 3

Av Erica - 5 december 2010 01:21

Inuti Pandoras ask


Mörker


Tystnad


Tomhet


Hon kan känna tomheten runtomkring sig. Den ekar runt henne. Den virvlar runt henne. Den trycker sig mot henne och hotar att kväva henne. Ibland önskar hon att tomheten verkligen kunde kväva henne, men hennes kroppslösa existens kan inte bli kvävd, kan inte påverkas av något. Inuti henne, oskiljaktigt från det som är henne brinner dock en evig, plågande eld.

Lojalitet och tvivel sliter i henne. Det pinar, pressar, trycker, ömmar...


Var är hon? Hon vet inte. Tomheten får henne att undra om platsen ens kan definieras som en plats.


...rycker, gnaver, svider, sticker...


Hur länge har hon befunnit sig här? Hon har ingen aning. Tid verkar existera lika lite som rum.


hackar, biter, river, hugger...


Vem är hon? Hon är inte säker. Ord som ”Kolga”, ”Svek”, ”Väktare” och ”Balans” virvlar runt i hennes medvetande, utan sammanhang och kontext. I det innersta av hennes existens glänser även fyra tingestar. De känns fasta och trygga.


...värker, gisslar, sargar, bränner!


I denna existens av ingenting och plåga kramar hon sig stenhårt fast vid de fyra trygga tingestarna och de lösryckta orden. De är hon! De är hennes jag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns a...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se