Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Änglar och Demoner i Umeå igen

Av Erica - 17 november 2010 21:37

Nästa år kommer änglar och demoner att vandra på Umeås gator igen, fika på stans kaféer och delta i universitetets föreläsningar. Episka, men dolda strider kommer att rasa mellan mörker och ljus. Hemliga sammankomster kommer att äga rum, kanske i ett dukelt hörn av universitetsbiblioteket. Spända möten mellan bevingade och beskuggade kommer att avgöra många människors och väktares öden.


Det är alltså dags för att lajva Skyfall igen. Då Skyfall 3 börjar i Febbruari 2011 kommer det att ha gått nästan två år sedan förra gången vi lajvade detta episka lajv. Jag hade egentligen lagt denna kampanj på hyllan eftersom jag inte vågat hoppas på en fortsättning. Nu när en fortsättning är i faggorna är dock inte peppen långt borta. Jag har ännu inte anmält mig, främst för att jag vill skriva klart en stämningstext först. Anmälningen kommer dock att ske vilken dag som helst nu och sedan kommer peppen bara att öka.


För lajvets "officiella" stämningstext och senare även mer info: Gaiaprojektets forum.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns a...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se