Direktlänk till inlägg 17 september 2010

Kaos-arrande och workshop i kroppsspråk

Av Erica - 17 september 2010 13:37

Då Kaos började den 23:e augusti försvann plötsligt all min tid att blogga. Tiden gick till lajvande och till arrangörande. Just nu har vi en pausvecka i lajvet och från och med måndag lajvar vi två veckor igen innan lajvet slutar. Trots pausvecka så tar arrangörandet ännu en hel del av min tid, men just nu har jag tid att skriva lite här. Vill hålla uppe skrivtakten någorlunda.


I förrgår (onsdag) fixade vi arrangörer för Kaos en workshop för våra deltagare. Temat var kroppsspråk och vi lekte lekar och utförde improvisationsövningar för att mer aktivt börja tänka på våra kroppar och på vad de kan säga om oss och våra tankar och viljor. Det blev några mycket intressanta och intensiva timmar. Vi hade mycket roligt tillsammans och åtminstone jag kände att jag fick ut något av det hela. En gest, en min, ett steg framåt... allt detta kan signalera så mycket. Jag kan visa min status genom min kroppshållning och med kropp och miner kan jag signalera huruvida jag är positivt inställd till något eller inte. 

Absolut något att ta med sig i sitt lajvande!


Workshopen hölls i studiefrämjandets lokaler på Ålidhem. Där kommer även ett off-möte vi håller ikväll att äga rum. Vi i arrangörsgruppen är mycket glada att vi fått tillgång till Studiefrämjandets lokaler och hoppas på att kunna fortsätta hålla delar av vår verksamhet där.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns a...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se