Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

En salig blandning och en smickrande inbjudan

Av Erica - 9 augusti 2010 16:04

Recensionen är inte klar ännu till mitt stora förtret. Det var mycket mer invecklat än jag trodde att få en vettig lajvrecension skriven.


I övrigt funderar jag på att flytta bloggen till en annan webadress. Skaffade den här eftersom bloggagratis.se (eller bloggplatsen som den heter nuförtiden) lovade en blogg utan reklam. Det funkade tydligen inte i längden och jag tycker verkligen att reklamen stör och förstör min blogg.


Den stora nyheten för dagen är dock att vi som spelade gruppen Oblector på Eterna har blivit inbjudna till ett annat lajv. Två av arrangörerna för lajvet Malström var på Eterna och tyckte tydligen att vi var så bra att de vill ha oss på sitt lajv. Jag måste säga att jag är väldigt, väldigt smickrad. Vi får lägre lajvavgift om vi kan tänka oss att komma och sjunga och spela på lajvet. Känner mig oförlåtligt mallig för denna inbjudan, men samtidigt lite tveksam till att fara på lajvet. Orsaken är att lajvet är redan i slutet av september. Visst har vi ju en bra basrepertoar av sånger, men de bästa sångerna vi framförde var ändå specifikt skrivna för Eterna och dess folk och kulturer. Att fara på Malström skulle innebära mycket extra jobb och detta under den period som studierna börjar igen och som jag ändå har fullt upp med arrandet av Kaos - steg 4. Jag vet att två andra ur gruppen är peppade, men de befinner sig just nu på medeltidsveckan och den tillställningen kan få en lajvare peppad på det mesta. :) Får se vad de säger när de kommer tillbaks till Umeå och medeltidseuforin har lagt sig lite. Kanske blir det så att vi far, kanske inte. En annan möjlighet är ju att bara några av oss deltar. Hur det än blir så kan jag inget annat än tycka att det är otroligt, fantastiskt och awesome att vi fick en sådan inbjudan. :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 3 mars 2011 11:45

Är lite peppad på att fylla en tom vägg här i lägenheten med foton, affischer och annat bildmaterial från olika lajv. Jag har därför börjat rota igenom mitt digitala arkiv med lajvmaterial och hittat en massa intressant från både då och närmare nu. ...

Av Erica - 20 februari 2011 23:45

Just nu pågår en (iaf för mig) välbehövlig pausvecka i Skyfall, alltså en vecka mitt i lajvet då vi inte lajvar. Jag har förstås inte slutat peppa för det. Idag har jag till exempel skrivit en stämningstext för Kolgas nuvarande tillstånd. Den finns a...

Av Erica - 19 februari 2011 14:33

Skyfall, Skyfall och lite mer Skyfall...   Här följer tre bilder som producerats av ren pepp. De två första bilderna är tecknade av Ezther Söderling och den tredje bilden är Photoshopad av Philip, fotot i den är taget av mig.     Sekhmet...

Av Erica - 18 februari 2011 23:16

Som jag redan nämnt här i bloggen så skriver jag en slags dagbok för det Skyfall som håller på. Samma sak har jag gjort under tidigare Skyfall och några av de anteckningarna finns i renskriven form här på bloggen. Min förhoppning är att det med tiden...

Av Erica - 14 februari 2011 14:00

...när den största garderoben i lägenheten är tillägnad kläder "för speciella tillfällen". ...när det hänger en gammal gasmask på en krok i hallen. ...när det ligger en isärmonterad replika av en 1600-talsrevolver på köksbordet. ...när en bulls...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ En lajvares förvirrade tankar med Blogkeen
Följ En lajvares förvirrade tankar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se